Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll.Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra b
Handy är lätt köksutrustning som är enkel att använda för vardagsmatlagning. Med non stick-beläggning för bekymmersfri matlagning och en stomme i aluminium som är l&a
9x Tougher stekpannan från Prestige kommer bli din nya bästa vän i köket, då den med överlägsna non-stick egenskaper underlättar arbetet. Beläggningen är diamant-förstärkt, vilket gör den 9x starkare än titan. Pannan har samtidigt små fördjupningar som tillsammans med beläggningen bidrar till att du endast behöver väldigt lite matfett när du steker råvarorna. Detta säkrar också enkel rengöring och sundare mat. Beläggningen är reptålig och ingenting bränner fast. Stekpannan har en bas i rostfritt stål och skapar en optimal värmefördelning, vilket ger dig perfekta resultat. Den funktionella stekpannan har dessutom ett ergonomiskt handtag, är kompatibel med alla typer av spisar och tål maskindisk samt användning i ugn.
Med en bra traktörpanna kan du laga allt från läckra sjudande rätter till ångade grönsaker, något som Fiskars Functinal Form-kollektion är utvecklad för. Traktörpannans lock är designad med en silikonkant som kan vändas på två olika sätt för när du t.ex. ska ånga eller hälla av vatten. Pannans botten är utrustad med en beskyddande beläggning som inte repar spisen och stekytan har en slitstark non-stickbeläggning. Detta är en PTFE Hardtec™-beläggning. Vilket ger pannan otroligt praktiska non-stickegenskaper så att du aldrig bränner maten. Traktörpannan är ugnssäker på upp till 150°C, fungerar på alla typer av spisar och tål maskindisk.
Handy är lätt köksutrustning som är enkel att använda för vardagsmatlagning. Med non stick-beläggning för bekymmersfri matlagning och en stomme i slitstarkt rostfritt stål som är lätthanterlig och tål maskindisk.Tillverkad av rostfritt stål vilket är slitstarkt, lätt och enkelt att hantera. Med en lätt botten i hög kvalitet för jämn stekning. Hardtec-beläggningen är non-stick och väldigt slitstark. Handtaget i bakelit är bekvämt och håller sig svalt. Tål maskindisk. Ugnssäker upp till 150 °C.Rostfritt stål med 3-lagersbotten som är 3-4mm tjockDesign: HackmanHardtec-beläggning med bakelithandtag Diameter: 24 cmVolym: 3L
Handy är lätt köksutrustning som är enkel att använda för vardagsmatlagning. Med non stick-beläggning för bekymmersfri matlagning och en stomme i aluminium som är lätthanterlig och tål maskindisk. Tillverkad av lätt aluminium vilket är lätt att hantera. Energy Base-teknologin hettar upp pannan upp till 50 % snabbare på en glaskeramikhäll men fungerar perfekt på alla typer av spishällar. Hardtec-beläggningen är non-stick och slitstark. Handtaget i bakelit är bekvämt och håller sig svalt. Tål maskindisk. Ugnssäker upp till 150 °C. Aluminium med energi botten som är 4,5-5,5 mm tjockDesign: HackmanHardtec-beläggning med bakelithandtag Diameter: 24 cmVolym: 2,5L
Den mångsidiga Classic-serien medför bekymmerslös funktionalitet till köket med slitstarka material. Utformad för att fungera på alla spishällar.Slitstarkt rostfritt stål för vardagsmatlagning. Den tjocka 3-skiktsbotten verkar effektivt. Tål maskindisk. Ugnssäker upp till 240°C. 3-lagersbotten som är 6 mm tjock.Design: Hackman. Rostfritt stål med Hardtec-beläggning.
Med Tefals slitstarka non-stick beläggning i titan är det lättare än någonsin att laga läckra rätter och smidigt genomföra disken. Denna traktörpanna från Tefals Start Easy-kollektion är tillverkad i aluminium med beläggning på både ut- och insidan av pannan. Den levereras tillsammans med ett tätt sittande lock i glas. Pannan passar perfekt till sautering av grönsaker och tack vare sina höga kanter, och det medföljande locket är den också utmärkt för ångning m.m. Pannan tål maskindisk, men vi rekommenderar att du diskar pannan för hand med tanke på beläggningen. Pannan har Titanium non stick coating.
Denna robusta, enkla och läckra traktörpannan från amerikanska Lodge är tillverkad i gjutjärn och är ett köksredskap som förutom sin mångsidighet också håller livet ut - med rätt behandling. Gjutjärn har en naturlig yta och fördelar värmen jämnt, vilket ge läckra resultat och riktigt goda måltider. Gjutjärn är ett kraftigt material och enkelt att hantera, vilket ofta resulterar i att om du väl börjar använda det kommer du inte att sluta. Traktörpannan kan användas på alla värmekällor samt i ugn, och då gjutjärn tål höga temperaturer och utstrålar personlighet passar den utmärkt att servera ur på matbordet. För att hantera din traktörpanna på bäst sätt rekommenderas handdisk i varmt vatten.
Här kombineras det bästa från två världar - stekpannan och kastrullen. Traktörpannan känns igen på sina höga kanter som gör det möjligt att använda den till både stekning och kokning. Nu har du möjlighet att göra en härliga och krämig pasta eller steka fisk och kött i samma redskap. Tillverkad i gjutjärn håller pannan högsta kvalité och kommer kunna gå i arv generation efter generation! Lodge har tillverkat högkvalitativt och smart gjutjärn i över 100 år och produktionen kännetecknas av en miljömedvetenhet, hållbarhet och elegans. Gjutjärnet ser till att skapa en jämn värmespridning som gör stekningen lättare och smidigare. Den naturliga non stick-beläggningen gör att dina ingredienser inte bränner fast, samtidigt som diskningen blir bra mycket lättare! Den är traktörpannan kan du använda på alla typer av värmekällor, inklusive induktion och öppen eld. Testa dig fram och använd den på grillen för att imponera på gästerna och servera riktigt goda rätter. En panna med det där lilla extra! Specifikationer: - Färg: Svart. - Material: Gjutjärn. - Längd: 28 cm. - Bredd: 21 cm.- Vikt: 1,41 kg. - Inbränd med olja för naturlig non stick-beläggning! - Tål alla värmekällor- Kontaktytan med spisen är 13,7 cm
Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnsstekpannorna. En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den. Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat. Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den: Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 cm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.