Bambu är ett innovativt träslag som ger ideala egenskaper till en skärbräda på grund av dess antibaktriella egenskaper.Skärbrädan kan användas på båda sidor för att hacka och skära alla typer av matvaror som kött, fisk, grönsaker, frukt och bröd. På ena sidan är skärbrädan försedd med ett spår längs ytterkanten för att fånga upp köttsaft.Skärbrädan kan lätt torkas av med en fuktad trasa med varmt vatten och lite diskmedel. Torka av skärbrädan och låt den torka stående på diskbänken.Olja in skärbrädan då och då med lite matolja. Kallpressad olja är bäst eftersom den fungerar som ett skydd mot smuts och bevarar träets naturliga egenskaper. Fördelar med bambu: Hög hårdhet och stabil yta. Skadar inte knivens egg. Formstabil.Trendig design. Mått: 25 x 18,5 x 2 cm.
Tänk på det här när du köper skärbräda
Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Skärbräda